Yves Logghe - Tuinaanleg & Onderhoud - wcreate
website offerte

Yves Logghe

alles start met een vraag

Het was tijd voor vernieuwing bij Yves Logghe – tuinaanleg & onderhoud uit Snellegem (Jabbeke). Een rebranding was dan snel de logische stap. Voor wcreate een leuke uitdaging, hoe kunnen we een tuinaannemer die echt ongelofelijk goed is in zijn vak er laten uitspringen tussen de zovele tuinaannemers die er al zijn. Wel… Zorgen voor een grafisch element die meteen alles verteld.

wat deden wij voor Yves Logghe

het logo

kleurencombinatie

Groen, maar geen gewoon groen. Twee soorten groen die laten ervaren dat het hier een tuinaannemer betreft met klasse. Dit in combinatie met grijs, leuk toch 🙂

 
#303D40
 
#457D54
 
#C8C8C8

de lettertypes

Font keuze yves logghe tuinonderhoud

in beeld

Yves Logghe branding 3
Yves Logghe branding 1
Yves Logghe branding 2

waarom zijn foto's zo belangrijk?

De foto’s op onze websites worden altijd door professionele fotografen gemaakt. Foto’s bepalen immers voor een groot deel de uitstraling van je website. Door onze keuze van fotografen, die gekend zijn binnen hun domein, hebben we steeds foto’s die perfect passen binnen de stijl, vorm en kleur van de website.

Yves Logghe tuinaanleg 1
Yves Logghe tuinaanleg 2
Yves Logghe tuinaanleg 3
Yves Logghe tuinaanleg 4

de website

Tuinaanleg Yves Logghe uit Snellegem (Jabbeke) neemt als tuinaannemer de totale aanleg en onderhoud van jouw tuin in handen. Volledig naar de wensen die jij hebt. Met deskundig advies voor een optimale tuinbeleving.

let's get together
let's work together
let's make your brand great!