Branding & Website Lettersmid - Copywriter uit Brugge - wcreate
website offerte

Lettersmid

alles start met een vraag

Bram Verheire (freelance copywriter uit Brugge) van Lettersmid was op zoek naar een rebranding. Zijn bedrijf heette voorheen Verbhaal, maar de naam sloot niet genoeg aan bij Bram en zijn bedrijf. Hij besloot om verder te gaan als Lettersmid. Maar een nieuwe naam betekent dus ook meteen een nieuw logo, nieuwe huisstijl, nieuwe website…

wat deden wij voor Lettersmid

het logo

kleurencombinatie

Voor de juiste kleur gingen we echt naar de bron. We gingen naar de bron wat betreft een ‘lettersmid’ (een schrijver) vroeger gebruikte, namelijk inktblauw. Lijkt logisch, maar we zien dat dit kleur toch een kleur is die weinig gebruikt wordt, wat onze keuze alleen maar makkelijker maakte.

 
#03364f
 
#ffffff
 
#000000

de lettertypes

font keuze branding lettersmid red hat mono

in beeld

Lettersmid branding uitgewerkt 1

waarom zijn foto's zo belangrijk?

De foto’s op onze websites worden altijd door professionele fotografen gemaakt. Foto’s bepalen immers voor een groot deel de uitstraling van je website. Door onze keuze van fotografen, die gekend zijn binnen hun domein, hebben we steeds foto’s die perfect passen binnen de stijl, vorm en kleur van de website.

fotoshoot copywriter brugge - lettersmid 1
fotoshoot copywriter brugge - lettersmid 3
fotoshoot copywriter brugge - lettersmid 2
fotoshoot copywriter brugge - lettersmid 4

de website

Zoek je een uitstekende freelance copywriter uit Brugge? Dan ben je bij Lettersmid aan het juiste adres. Hij is degene die perfect weet hoe hij jouw ideeën kan uitschrijven tot teksten die niet alleen leuk zijn om te lezen, maar die ervoor zorgen dat jij als bedrijf opvalt, met de nodige aandacht voor SEO als het over webteksten gaat.

let's get together
let's work together
let's make your brand great!