Brasserie Chaplin - wcreate
website offerte

Chaplin Brasserie

alles start met een vraag

Kurt en Tony kwamen bij wcreate met de vraag of wij hun Brasserie naar een hoger niveau konden tillen. Hiervoor verzorgden we een totale Rebranding en gloednieuwe website. Een branding dat representeert waarvoor Kurt en Tony staan, namelijk een stijlvol in een warme sfeer met een knipoog naar Charlie Chaplin.

wat deden wij voor Chaplin Brasserie

het logo

kleurencombinatie

Sharpa groen blauw in combinatie met goudgeel. Om een klasse en tegelijk warmte uit te stralen leek ons dit een perfect combinatie.

 
#004851
 
#000000
 
#C6AA76

de lettertypes

Lettertype huisstijl brasserie chaplin

in beeld

Signage Brasserie Zedelgem voorstel Branding
Voorstel branding menukaart Brasserie Chaplin
Chaplin voeten

waarom zijn foto's zo belangrijk?

De foto’s op onze websites worden altijd door professionele fotografen gemaakt. Foto’s bepalen immers voor een groot deel de uitstraling van je website. Door onze keuze van fotografen, die gekend zijn binnen hun domein, hebben we steeds foto’s die perfect passen binnen de stijl, vorm en kleur van de website.

Interieur Brasserie Zedelgem
Interieur Brasserie Zedelgem 2
tappen in Brasserie Chaplin
Brasserie Zedelgem Sangria

de website

Brasserie Chaplin in Zedelgem is de perfecte plaats voor een gezellig uitje: gastvrije uitbaters, een zongericht terras, een uitgebreide kaart met huisbereide gerechten en ruime keuze aan dranken. Binnen ontdek je een stijlvol interieur met een knipoog van Charlie Chaplin zelf.

let's get together
let's work together
let's make your brand great!