Full Branding | Vastgoedkantoor Immo De Stoute - wcreate
website offerte

Immo De Stoute | Vastgoedkantoor

alles start met een vraag

Els Deparcq kwam bij wcreate terecht voor het uitbouwen van een nieuw vastgoedkantoor in Brugge. Ze kwam zelf met de naam Immo De Stoute (gelegen in de Karel de Stoutelaan) en we waren meteen mee in het verhaal. We kregen de opdracht voor het uitwerken van een volledige branding met bijpassende one page website. Deze one page website kan later nog makkelijk uitgebreid worden naar een volwaardige immo-website.

wat deden wij voor Immo De Stoute | Vastgoedkantoor

het logo

kleurencombinatie

Bordeaux – roodtint – wijnrood. Past enorm goed bij de stijl van het logo en het verhaal achter Immo De Stoute. Het is een kleur dat dapper gekozen werd en vertrouwen en professionalisme uitstraalt, wat perfect past bij Vastgoedkantoor Immo De Stoute

 
#7b002c
 
#fff
 
#000

de lettertypes

in beeld

waarom zijn foto's zo belangrijk?

De foto’s op onze websites worden altijd door professionele fotografen gemaakt. Foto’s bepalen immers voor een groot deel de uitstraling van je website. Door onze keuze van fotografen, die gekend zijn binnen hun domein, hebben we steeds foto’s die perfect passen binnen de stijl, vorm en kleur van de website.

de website

Immo De Stoute staat voor dapper in vastgoed en gelooft in een persoonlijke aanpak die gebaseerd is op vertrouwen en betrokkenheid. Immo De Stoute is er om jouw te helpen bij het verkopen van je huidige woning.  Het is een zeer belangrijke beslissing en daarom werken ze nauw met je samen om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring heeft.

let's get together
let's work together
let's make your brand great!