Instituut Sensy - Rebranding & Webshop - wcreate
website offerte

Instituut Sensy - Rebranding & Webshop

alles start met een vraag

Lieselot kwam bij wcreate terecht met de vraag voor een webshop. Na een aangenaam gesprek werd snel duidelijk dat Instituut Sensy een makeover kon gebruiken. Er werd dus eerst een volledige rebranding voorgesteld. Een branding dat volledig aanleunt bij waar het bedrijf voor staat.

In het grafisch element verwerken we ook meteen de twee steunkleuren, de kleurkeuze staat volledig los van een gender en is dus genderneutraal. Door aan het begin en het einde van de S een punt toe te voegen is er meer balans in het grafisch element. En die balans vind je terug bij Instituut Sensy. Het eerste punt staat ook voor het beginpunt van de ‘Sensy reis’. Het eindpunt is je mooie zelf.

Door systematisch gebruik te maken van de twee steunkleuren zal het instituut vertrouwen creëren bij eventueel nieuwe klanten. Dit door herkenbaarheid en de eigenheid van het instituut. De S werd ook iets fijner uitgewerkt. We kozen voor een fijner S omdat Instituut Sensy ook staat voor verfijning. Voor elegantie en klasse!

Na de volledige rebranding werd er een nieuwe website met webshop ontwikkelt, dat gebruiksvriendelijk is en waar de klanten hun weg in terugvinden.

wat deden wij voor Instituut Sensy - Rebranding & Webshop

het logo

kleurencombinatie

Kleuren die vertrouwen, rust en energie uitstralen. Rust en energie tegelijk, geen gemakkelijke opdracht. Het publiek van het instituut is ook niet alleen vrouwelijk. De kleuren mochten dus zeker niet te vrouwelijk zijn. Er werd gekozen voor een zachte Indigo & peach kleurencombinatie.

Het indigo representeert waar Sensy voor staat, namelijk een bedrijf met ambitie & luxe. Niet enkel luxe omwille van de toestellen, maar luxe voor de klant. Peach leunt heel dicht aan bij de kleur van zonneschijn, en wordt geassocieerd met energie. Het stimuleert de mentale activiteiten en laat dat net hetgene zijn wat we met Sensy willen bereiken, nl. de mensen laten ontspannen, genieten en meteen ook energie geven om er weer tegenaan te gaan.

 
#edc7a8
 
#000000
 
#949ccd

de lettertypes

font keuzes instituut sensy

in beeld

waarom zijn foto's zo belangrijk?

De foto’s op onze websites worden altijd door professionele fotografen gemaakt. Foto’s bepalen immers voor een groot deel de uitstraling van je website. Door onze keuze van fotografen, die gekend zijn binnen hun domein, hebben we steeds foto’s die perfect passen binnen de stijl, vorm en kleur van de website.

de website

Instituut Sensy uit Oostkamp is expert in huidanalyse en verzorging van lichaam en gelaat. Een gezonde (hoofd)huid is bij hen de essentie! Persoonlijk advies op maat en behandeling met de meest innovatieve en medisch gepatenteerde apparatuur & huidvriendelijke cosmeceuticals.

let's get together
let's work together
let's make your brand great!