Belleimage - Full Branding & Website - wcreate
website offerte

Belleimage

alles start met een vraag

Isabelle Bonte van Belleimage ging samen met wcreate op zoek naar een leuke Full Branding voor haar zaak. Ze is fotografe en wil in Brugge een vaste waarde worden in de bedrijfs & social media fotografie. Bij een volledige branding hoort uiteraard ook een volwaardige website waarin je kan zien wat Belleimage allemaal in haar mars heeft.

wat deden wij voor Belleimage

Belleimage

merknaam

We zochten samen met Isabelle naar een leuke originele naam voor haar fotografiebedrijf. Ver moesten we eigenlijk niet zoeken. Isabelle maakt prachtige foto’s, très belle. En laat ‘Belle’ nu net ook in Isabelle voorkomen. En als we dan toch in het Frans bezig zijn… Belleimage (letterlijk vertaald, mooie foto).

het logo

kleurencombinatie

Zachte kleuren, doch opvallend. Daar gingen we naar op zoek en we vonden ze in de afgeleiden van rood en blauw. Glacier-blauw samen met Amaranth-rood. Een prachtige kleurencombinatie die het logo tot z’n recht brengen.

 
#DF284E
 
#FFFFFF
 
#69C2D9

de lettertypes

in beeld

waarom zijn foto's zo belangrijk?

Belleimage is onze in huis fotografe. Ze maakt immers prachtige foto’s die perfect aanleunen waar het de klant (het desbetreffende bedrijf) voor staat. Steeds professioneel en met gevoel.

de website

Als je op zoek bent naar de perfecte manier om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten op websites en social media, dan ben je bij Belleimage aan het juiste adres. Als gepassioneerde fotografe, heeft Isabelle zich gespecialiseerd in het vastleggen van de ziel en persoonlijkheid van jouw bedrijf met elke klik die ze maakt. Of je nu een beginnende start-up bent die snakt naar een sterke online aanwezigheid, of een gevestigd bedrijf dat op zoek is naar een frisse wind in zijn verhaal, Isabelle heeft de vaardigheden en het diepgewortelde verlangen om jou te helpen opvallen.

let's get together
let's work together
let's make your brand great!