Branding & website praktijk context - wcreate
website offerte

Praktijk Context

alles start met een vraag

Els Ureel is een Psycholoog uit Brugge die haar eigen praktijk oprichtte met als naar ‘Praktijk Context’. Ze zocht hiervoor hulp bij wcreate om haar brand volledig uit te werken met een nieuw logo, huisstijl en website.

wat deden wij voor Praktijk Context

het logo

kleurencombinatie

Lichtblauw zorgt voor rust. In combinatie met iets donker blauw kunnen we op bepaalde zaken de focus leggen. Dit hebben we doorgetrokken in het visitekaartje, de website, de volledige huisstijl.

 
#233447
 
#ffffff
 
#597791

de lettertypes

font keuze praktijk context lettertype museo sans rounded

in beeld

visitekaartje laten maken psycholoog praktijk context

waarom zijn foto's zo belangrijk?

De foto’s op onze websites worden altijd door professionele fotografen gemaakt. Foto’s bepalen immers voor een groot deel de uitstraling van je website. Door onze keuze van fotografen, die gekend zijn binnen hun domein, hebben we steeds foto’s die perfect passen binnen de stijl, vorm en kleur van de website.

Fotoshoot praktijk context - psycholoog brugge
Fotoshoot praktijk context - psycholoog brugge 2
Fotoshoot praktijk context - psycholoog brugge 3
Els Ureel - praktijk context

de website

Zoek je terug balans in je leven, wil je terug stabiliteit opbouwen, dan kan je altijd contact opnemen met Praktijk Context uit Brugge. Els Ureel zorgt via contextuele therapie terug voor veerkracht bij jou als persoon. Zowel professioneel als in relaties met familie en vrienden.

let's get together
let's work together
let's make your brand great!