De Kave Zedelgem - Branding & Website - wcreate
website offerte

De Kave Zedelgem (Branding & Website)

alles start met een vraag

Babs & Koen van De Kave Zedelgem (open haard in het Brugs) uit Zedelgem waren op zoek naar een branding en bijhorende website voor hun nieuwe zaak. De Kave geeft hun Ardense gastvrijheid een lokale toets in Zedelgem.

wat deden wij voor De Kave Zedelgem (Branding & Website)

het logo

kleurencombinatie

Goud met lichtzwart. Een mooie combinatie. Het zwart werd iets lichter gemaakt om het minder hard te maken. Het goud staat voor de vlam in De Kave. Doorgetrokken in de volledig branding en website.

 
#ccb16a
 
#ffffff
 
#161817

de lettertypes

de kave lettertype zedelgem

in beeld

full branding de kave zedelgem - website

waarom zijn foto's zo belangrijk?

De foto’s op onze websites worden altijd door professionele fotografen gemaakt. Foto’s bepalen immers voor een groot deel de uitstraling van je website. Door onze keuze van fotografen, die gekend zijn binnen hun domein, hebben we steeds foto’s die perfect passen binnen de stijl, vorm en kleur van de website.

de website

Op ieder moment kun je bij De Kave terecht om de – kleine – honger te stillen. We beiden een suggestie menu aan en ’s avonds kun je uitgebreid dineren. Lekkere tapas of gewoon een drankje met vrienden. Alles kan bij De Kave. in de zomer is er zomerbar en in de winter is er een winterbar. Gezelligheid het hele jaar door.

let's get together
let's work together
let's make your brand great!