AVI '38 Zedelgem - Full Branding - Logo & Website - wcreate
website offerte

AVI '38 Zedelgem (Logo & Website)

alles start met een vraag

Keith had een droom. Zijn eigen koffiebar starten ter ere van zijn opa. Hij zocht een zaak die hem kon helpen in het ontwerpen van een logo met bijhorende branding. Hij wou ook meteen starten met een one page website om dan later eventueel nog uit te breiden. En zo kwam hij bij wcreate terecht.

wat deden wij voor AVI '38 Zedelgem (Logo & Website)

het logo

kleurencombinatie

Wat een zalige kleuren. Zalmroze in combinatie met camouflage groen. Perfect uit te werken in het interieur en in de volledige stijl van de zaak.

 
#7D8471
 
#FFF
 
#C1876B

de lettertypes

Lettertypes voor branding avi 38

in beeld

logo op menukaart avi 38 koffiebar

waarom zijn foto's zo belangrijk?

De foto’s op onze websites worden altijd door professionele fotografen gemaakt. Foto’s bepalen immers voor een groot deel de uitstraling van je website. Door onze keuze van fotografen, die gekend zijn binnen hun domein, hebben we steeds foto’s die perfect passen binnen de stijl, vorm en kleur van de website.

wcreate fotos avi 38 website 1
wcreate fotos avi 38 website 2
wcreate fotos avi 38 website 3
wcreate fotos avi 38 website 4

de website

Je mag gerust stellen dat eigenaar Keith bezeten is van koffie. Met koffiebar AVI’38 komt meteen zijn droom uit om een eigen horecazaak op te starten. Hij selecteerde zelf de beste koffiesoorten bij Kolonel Coffee Roastery in Antwerpen. Topkwaliteit! Bij AVI’38 vind je een ruim aanbod aan verschillende smaken.

Ter plaatse gemalen en bereid volgens de regels van de kunst! Heerlijk gebak mag niet ontbreken in een koffiebar.

Het aanbod taarten, cakes en koeken verandert regelmatig. Volgens de inspiratie van de dag. Voor de gebakken werken ze bij AVI’38 samen met magpies.

let's get together
let's work together
let's make your brand great!