Gastroluxe - Full Branding By Wcreate
website offerte

Gastroluxe

alles start met een vraag

Gastroluxe kwam bij wcreate terecht voor een full branding van hun gloednieuwe exclusieve cateringsbedrijf. Gastroluxe serveert als cateraar gastronomische topgerechten voor elke gelegenheid. Samen met een professionele bediening zorgen ze ervoor dat u als gastvrouw of gastheer alle aandacht kan schenken aan uw gasten. Gastroluxe wou klasse, luxe en exclusiviteit uitstralen.

wat deden wij voor Gastroluxe

het logo

kleurencombinatie

Zwart en goud, dat is DÉ match als je klasse wilt uitstralen en stijlvol voor de dag wilt komen. Dit in combinatie met het maagdelijk wit van de borden waarop geserveerd wordt dan kan deze kleurencombinatie alleen maar scoren in de ogen van de klanten van Gastroluxe.

 
#C09438
 
#FFFFFF
 
#000000

de lettertypes

in beeld

waarom zijn foto's zo belangrijk?

De foto’s op onze websites worden altijd door professionele fotografen gemaakt. Foto’s bepalen immers voor een groot deel de uitstraling van je website. Door onze keuze van fotografen die gekend zijn binnen hun domein hebben we steeds foto’s die perfect passen binnen de stijl, vorm en kleur van de website.

de website

Een zaak dat luxe wilt uitstralen heeft niet alleen een klassevolle branding nodig, maar ook een website die luxe uitstraalt. De combinatie van de kleuren, doordachte wireframe en professionele foto’s van Griet Vandepitte.

let's get together
let's work together
let's make your brand great!