Kati - Home & Deco - Branding en Webshop by wcreate
website offerte

Kati - Home & Deco

alles start met een vraag

Kati kwam bij ons terecht voor een full branding van haar nieuwe decoratiezaak in Zedelgem. Zaakvoerster Kati De Voogt is geboren en getogen in Zedelgem. Ze maakte naam met Kati’s Fruitpaleis dat ze in tien jaar tijd tot een groot succes wist uit te bouwen. Daarna deed ze ervaring op in interieur en decoratie bij Aveve en Buitenhof om uiteindelijk haar eigen Kati – Home & Deco uit de grond te stampen.

wat deden wij voor Kati - Home & Deco

het logo

kleurencombinatie

Een warme gezellige sfeer, dat moet ook terug te vinden zijn in de kleur. Daarom kozen we samen met Kati voor een petrolkleur. Je vindt deze kleur terug in verschillende interieurs. Deze kleur dan ook zeer toepasselijk voor een klassevolle zaak als die van Kati.

 
#004b4b
 
#FFFFFF
 
#000000

de lettertypes

in beeld

waarom zijn foto's zo belangrijk?

De foto’s op onze websites worden altijd door professionele fotografen gemaakt. Foto’s bepalen immers voor een groot deel de uitstraling van je website. Door onze keuze van fotografen, die gekend zijn binnen hun domein, hebben we steeds foto’s die perfect passen binnen de stijl, vorm en kleur van de website.

de website

Knus, gezellig en landelijk, of eerder modern, strak en industrieel? Kati’s Home & Deco geeft op unieke wijze onderdak aan verschillende interieurstijlen. Dit moest ook aangetoond kunnen worden via de website. Een warme en persoonlijke aanpak gecombineerd met een feilloze en onberispelijke service, dat is wat je van Kati en bijgevolg ook van haar website mag verwachten.

let's get together
let's work together
let's make your brand great!