Zelfvloeren - branding en website by wcreate
website offerte

Zelfvloeren

alles start met een vraag

Stijn Verleyen van SV Vloeren zat met een idee. Een topidee! Hij wou de mensen de kans geven om zelf in te staan voor het plaatsen van een vloer bij renovatiewerken. Sommige mensen hebben immers niet voldoende budget om een aannemer hiervoor te betalen.

wat deden wij voor Zelfvloeren

Zelfvloeren

merknaam

Het idee is mensen de kans geven om zelf hun vloer te kunnen plaatsen. Een doe-het-zelf-vloeren idee, dus kozen we als naam zelfvloeren.

het logo

kleurencombinatie

Blauw en wit leek ons voor een vloerbedrijf een leuke combinatie. Een tint die terugkomt in bepaalde natuurstenen. En laat ons eerlijk zijn. Blauw… Een machtig kleur 😉

 
#2357cd
 
#FFFFFF
 
#6699cc

de lettertypes

in beeld

waarom zijn foto's zo belangrijk?

De foto’s op onze websites worden altijd door professionele fotografen gemaakt. Foto’s bepalen immers voor een groot deel de uitstraling van je website. Door onze keuze van fotografen, die gekend zijn binnen hun domein, hebben we steeds foto’s die perfect passen binnen de stijl, vorm en kleur van de website.

de website

De website dient perfect aan te geven wat je van zelfvloeren.be kan verwachten. De foto’s en teksten geven dat perfect weer. Door te kiezen voor zelfvloeren.be kan je als klant aardig wat geld besparen, gezien je niet moet investeren in een aannemer.

let's get together
let's work together
let's make your brand great!