DK-LAS - Branding & Website | wcreate Zedelgem (Bij Brugge)
website offerte

DK-LAS

alles start met een vraag

Kevin Desaeyer kwam bij wcreate met de vraag om zijn zaak naar een hoger niveau te tillen door een volledige Rebranding DK-LAS, met daaraan een website die perfect weergeeft waarvoor DK-LAS staat, namelijk laswerken en lasconstructies van uitstekende kwaliteit. Voor zijn vrouw Wendy creëerden we een variant op DK-LAS, namelijk DK-STYLE.

wat deden wij voor DK-LAS

het logo

kleurencombinatie

Warm geel en zwart, een perfecte stoere combinatie voor laswerken. Kleuren die de vonken er doen afspatten tijdens het lassen ;-). De perfecte match voor een huisstijl voor kwalitatieve lasconstructies.

 
#DEB512
 
#FFFFFF
 
#000000

de lettertypes

Lettertype-huisstijl-dk-las

in beeld

huisstijl dk-las
logo op tshirt - full branding DK-LAS

waarom zijn foto's zo belangrijk?

De foto’s op onze websites worden altijd door professionele fotografen gemaakt. Foto’s bepalen immers voor een groot deel de uitstraling van je website. Door onze keuze van fotografen, die gekend zijn binnen hun domein, hebben we steeds foto’s die perfect passen binnen de stijl, vorm en kleur van de website.

fotografie dk-las laswerken 2
fotografie dk-las laswerken 1
fotografie dk-las laswerken 4

de website

DK-LAS uit Zedelgem is dé specialist voor laswerk op maat. Op zoek naar een creatieve constructie? Of moet het vooral stevig en functioneel zijn? Alles is bespreekbaar en naar de wens van de klant. DK-LAS brengt je ontwerp tot leven en denkt volop mee met de praktische uitwerking van jouw droom. Bij DK-STYLE (dochterbedrijf DK-LAS) kan je terecht voor meubelen op maat. van Consoles, tot wandrekken, van barstoelen tot tuintafels. Benieuwd naar wat DK-STYLE te bieden heeft? Bezoek dan snel even hun gloednieuwe website (webdesign en web development door wcreate 😉 )

let's get together
let's work together
let's make your brand great!