Hunkern - Full Branding & Website - wcreate
website offerte

Hunkern

alles start met een vraag

Hunkern streefde naar uniciteit, en vond de perfecte partner in wcreate, dat hun visie tot leven bracht. Samen creëerden we een unieke, onvergetelijke merkidentiteit en een verbluffende website die de essentie van Hunkern vastlegt en zorgden we voor een krachtig merk en een online aanwezigheid die harten veroveren en aandacht trekt. Het grafisch element is een tweeledig symbool. Het is een luchtbel, een luchtbel dat gemakkelijk kan springen. Alsook de vorm van een ronde buik met een leegte, die opgevuld dient te worden, dit samen met de hulp van Hunkern.

wat deden wij voor Hunkern

Hunkern

merknaam

Hunkern verwijst naar het werkwoord hunkeren: verlangen naar iets. Zwangerschap, liefde, troost, genegenheid,….Hier op zijn West-Vlaams geschreven. Als je de woorden uit elkaar trekt, verwijst het ook naar hun kern. De kern van de liefde en het gezin. De kern van de geboorte.

het logo

kleurencombinatie

Bij Hunkern is de keuze voor zacht blauw (Pale Cerulean) geen toeval, maar een doordachte beslissing die de waarden en missie van hunkern weerspiegelt. Zacht blauw staat symbool voor rust, vertrouwen en sereniteit. Het straalt een gevoel van kalmte en evenwicht uit, precies wat hunkern wilt bieden aan onze cliënten tijdens hun emotionele reis naar vervulling. Deze kleur omarmt tevens een gevoel van hoop en openheid, en symboliseert de heldere lucht boven ons die de weg naar nieuwe kansen en mogelijkheden verlicht. Met zacht blauw als onze leidraad, streven we ernaar om een veilige haven te zijn in de reis naar het vervullen van jouw diepste verlangen.

 
#9DBFE5
 
 
#000000

de lettertypes

in beeld

hunkern branding
Full branding hunkern
Branding hunkern

waarom zijn foto's zo belangrijk?

Hunkern, jouw toegewijde gids op het pad naar vervulling van jouw kinderwens. Hun missie is duidelijk: ondersteuning bieden bij onvervulde kinderwensen en begeleiding bieden tijdens eventuele fertiliteitstrajecten. Ze begrijpen dat dit een emotionele reis is, en daarom hebben we (wcreate & hunkern) zorgvuldig de juiste beelden vastgelegd om empathie, toewijding en expertise over te brengen aan hun klanten.

Fotografie hunkern
Hunkern fotografie
Hunkern prachtige foto's fotoshoot

de website

Hunkern verwelkomt mensen met hun eigen unieke kinderwens. Middenin onze groene oase kom je tot rust in een huiselijke sfeer. De ideale omgeving om jullie in alle vertrouwen te laten begeleiden in jullie kinderwenstraject. Met preconceptiezorg coacht Hunkern jullie vóór de zwangerschap. Een geïntegreerde aanpak van screening, analyse en advies op maat, vanuit een wetenschappelijke basis. Op die manier optimaliseren we de vruchtbaarheid om een toekomstige zwangerschap alle kansen te geven.

let's get together
let's work together
let's make your brand great!