studiebureau movias | branding en website door wcreate
website offerte

movias

alles start met een vraag

Steven Logghe kwam bij wcreate aankloppen voor de full branding van zijn bedrijf movias. Movias is een studiebureau gespecialiseerd in mobiliteit (slimme mobiliteit). Hij vroeg ons ook voor de opstart van z’n bedrijf een one page website te ontwikkelen. Het was belangrijk voor Steven dat het logo van movias tijdloos en krachtig is.

wat deden wij voor movias

het logo

kleurencombinatie

Uniek, krachtig en tijdloos, dat was de opzet voor het kiezen van de primare kleur voor movias. Het groen (jungle green) was de perfecte kleur om dit te verwezenlijken. In combinatie met de vaste kleuren wit en zwart wordt de kracht van het bedrijf aangetoond.

 
#279989
 
#FFFFFF
 
#000000

de lettertypes

lettertype movias full branding

in beeld

movias identity
movias full branding wall sign
movias full branding

waarom zijn foto's zo belangrijk?

De foto’s op onze websites worden altijd door professionele fotografen gemaakt. Foto’s bepalen immers voor een groot deel de uitstraling van je website. Door onze keuze van fotografen, die gekend zijn binnen hun domein, hebben we steeds foto’s die perfect passen binnen de stijl, vorm en kleur van de website.

foto movias professionele fotograaf 2
foto movias professionele fotograaf 3
foto movias professionele fotograaf 4
foto movias professionele fotograaf

de website

movias te Loppem-Zedelgem (bij Brugge) ondersteunt als studiebureau bedrijven en overheden in de Benelux. Met expertise in smart mobility maken we verkeer vlotter, veiliger en milieuvriendelijker. Op een kruispunt van data, innovatie, technologie en gedragsverandering. Met verkeerskunde, economie en geo-ICT als basis. Movias is jong en dynamisch studiebureau met toch heel wat ervaring! Met talentvolle medewerkers, stuk voor stuk experts in hun domein, wil movias uitgroeien tot dé referentie voor smart mobility in de Benelux.

movias ziet mobiliteit als een ecosysteem waar mensen, organisaties en overheden samenwerken. Ze werken altijd op maat van de klant met een afgebakend project en duidelijke planning. Vanuit onze expertise als studiebureau focussen ze op de kern van jouw mobiliteitsvraagstuk.

let's get together
let's work together
let's make your brand great!