HiLTH - personal training branding en website door wcreate
website offerte

Hilth

alles start met een vraag

Joakim Stevens kwam bij wcreate terecht voor zijn full branding. Hij wou goed opvallen met zijn personal training en wil daarmee ook aantonen dat hij kwaliteitsvol werk levert, want wat zo is moet je ook representeren in je branding.

wat deden wij voor Hilth

het logo

kleurencombinatie

Hoe kan je nog meer opvallen dan met fluoriserende kleuren. Maar dat betekent ook dat je moet durven. En lef heeft Joakim wel, daarom ging hij mee in ons idee om een fluoriserende kleur paars te gebruiken voor zijn branding en geef toe. Het is toch zalig goed gelukt 🙂

 
#A735FF
 
#FFFFFF
 
#000000

de lettertypes

Hlth font keuze

in beeld

Hilth personal training full branding 1
Hilth personal training full branding 2
Hilth personal training full branding 3

waarom zijn foto's zo belangrijk?

De foto’s op onze websites worden altijd door professionele fotografen gemaakt. Foto’s bepalen immers voor een groot deel de uitstraling van je website. Door onze keuze van fotografen, die gekend zijn binnen hun domein, hebben we steeds foto’s die perfect passen binnen de stijl, vorm en kleur van de website.

Hilth personal training foto 1
Hilth personal training foto 2
Hilth personal training foto 3
Hilth personal training foto 4

de website

Hilth is jouw thuis voor personal training in Dendermonde (regio Aalst). Ze bieden een totaalpakket van doelgericht trainen met aangepaste oefeningen en individuele voedingsschema’s. Wil je trainen in een huiselijke en ontspannen sfeer? Kom dan zeker langs bij Hilth en kies voor energie in je leven.

let's get together
let's work together
let's make your brand great!