Canape - logo ontwerp door wcreate
website offerte

Canapé

alles start met een vraag

Gastroluxe kwam bij wcreate terecht voor een branding voor hun zusterbedrijf Canapé. Met Canapé by Gastroluxe voegt chef Pieter Demarest een nieuwe dimensie toe aan zijn culinaire ambities. Met een selectie van verfijnde gerechtjes laat hij iedereen op een laagdrempelige manier kennis maken met de hoogstaande kwaliteit die Gastroluxe al jaren aanbiedt op evenementen en feesten. U hoeft niet langer te wachten op een speciale gelegenheid.

wat deden wij voor Canapé

het logo

kleurencombinatie

De klant zag het voor Canapé graag basic en strak. Daarom gingen naar de basis van alle kleuren, namelijk zwart en wit, dit in combinatie met een speels grafisch element zou het helemaal af maken.

 
#FFFFFF
 
#000000

de lettertypes

in beeld

waarom zijn foto's zo belangrijk?

De foto’s op onze websites worden altijd door professionele fotografen gemaakt. Foto’s bepalen immers voor een groot deel de uitstraling van je website. Door onze keuze van fotografen die gekend zijn binnen hun domein hebben we steeds foto’s die perfect passen binnen de stijl, vorm en kleur van de website.

de website

Canapé is een zusterbedrijf van Gastroluxe en maakt dan ook deel uit van de website van Gastroluxe.be. Maar de uitgebreide pagina kon door de goedgekozen foto’s z’n eigen stempel drukken.

let's get together
let's work together
let's make your brand great!