fbpx
website offerte

@kevin

alles start met een vraag

Kevin Bockstaele klopte bij wcreate aan voor een full branding van zijn nieuwe zaak. Klanten bedienen en in de watten leggen, zit Kevin Bockstaele in het bloed en daarom neemt hij nu een frisse start met @Kevin in Loppem. Je wordt er verwelkomd in een huiselijke en rustige sfeer en dit wordt ook in deze stijlzetting naar voor gebracht. Strak ontwerp met een huiselijke kleur. Magnifieke combinatie.

wat deden wij

het logo

kleurencombinatie

Een bronzen kleur zorgt voor een huiselijk gevoel. Deze sfeer willen we ook absoluut creëren met de kleuren gebruikt in het logo en stijlzetting. Sober, strak en tegelijk uitnodigend.

 
#C2980E
 
#ffffff
 
#000000

de lettertypes

in beeld

waarom zijn foto's zo belangrijk?

De foto’s op onze websites worden altijd door professionele fotografen gemaakt. Foto’s bepalen immers voor een groot deel de uitstraling van je website. Door onze keuze van fotografen die gekend zijn binnen hun domein hebben we steeds foto’s die perfect passen binnen de stijl, vorm en kleur van de website.

de website

Een nieuwe zaak heeft uitstraling nodig. Als je er dan nog eens klasse wil aan toevoegen en professioneel wil ogen, dan kan een website voor atkevin niet ontbreken.

let's get together
let's work together
let's make your brand great!