unieke webdesign ontwerpen - 4 voorbeelden - 2021 - wcreate
website offerte

unieke webdesign ontwerpen – 4 voorbeelden

Je wilt unieke webdesign ontwerpen zien, maar laat ons eerst beginnen met een kleine anekdote. Je ziet het wel vaker. Je wilt een webdesign laten ontwerpen, een website laten maken en je vindt een ‘webbouwer’, ‘webdesigner’ die voor een fractie van een bedrag een website voor jou als bedrijf kunnen maken. Leuk, heel leuk. Jij hebt een gloednieuwe website en de webbouwer heeft er een klant bij. Een klant waar hij geen moeite heeft moeten voor doen, want deze zogenaamde ‘webbouwers’ of ‘webdesigners’ maken websites aan de hand van templates gekocht via bv. https://themeforest.net/ of https://www.elegantthemes.com/.

Het probleem met dergelijke aangekochte themes. Je bent niet uniek, de thema’s bevatten heel veel overhead, veel code dat de website heel zwaar maakt, de website heel traag maakt en dit is heel slecht voor je ranking in Google en andere zoekmachines (SEO).

Wij bij wcreate maken onze websites van nul, we starten met een leeg blad. We ontwikkelen alles waarbij we voor nadenken over het ontwerp van je website, wat voor jou als bedrijf belangrijk is, hoe je je klanten wilt aantrekken. We schrijven teksten die leads aantrekken en waarbij we ook heel veel aandacht hebben voor zoekmachineoptimalisatie.

Een webdesign ontwerp kan de bepalende factor zijn of een gebruiker die de site bezoekt, zich converteert naar jouw merk of product. Er zijn veel verschillende elementen die nodig zijn voor een goed websiteontwerp, maar de belangrijkste zijn gebruikerservaring, beveiliging en visuele presentatie.

We zeggen hierbij niet dat je je website moet laten maken bij wcreate. We willen alleen meegeven dat er webdesigners zijn die hier allemaal geen aandacht aan besteden. Hou hier dus rekening mee bij je keuze voor webbureau. Ben je toch overtuigd? En je bent benieuwd naar onze prijs. Vraag je offerte voor je gloednieuwe website aan.

Nu over naar de orde van de dag, nl. onze 5 webdesign ontwerpen – een greep uit onze referenties.

5 voorbeelden van unieke webdesign ontwerpen

Gastroluxe – luxe catering in Zedelgem (bij Brugge)

Voor Gastroluxe was het niet alleen belangrijk dat het via de website in 1 oogopslag duidelijk moest zijn waar Gastroluxe voor staat, nl. luxe catering. Het moet ook uitnodigend zijn en zorgen voor leads. Het webdesign ontwerp dat we hiervoor creëerden hield hier alvast rekening mee. Ook de teksten die geschreven werden door onze copywriter zorgden ervoor dat Gastroluxe gemakkelijk online gevonden werd en zijn aantal leads heel snel zag stijgen.

bezoek website

Praktijk Astrid – multidisciplinaire praktijk

Elke klacht is anders, je kan dus altijd rekenen op een individuele aanpak voor jouw specifieke probleem. Vanuit dat standpunt werken we aan een persoonlijke begeleiding. Voor het webdesign ontwerp van Praktijk Astrid moesten we de nodige aandacht besteden aan het multidisciplinaire van de praktijk. Duidelijk, to the point en luchtig. Dat was de opzet van dit ontwerp.

bezoek website

MPI De Kaproenen – school voor buitengewoon onderwijs

webdesign ontwerpen voor mpi de kaproenen

Voor de school MPI De Kaproenen is structuur heel belangrijk, deze lijn wordt ook doorgetrokken in het ontwerp van de website. Heel gestructureerd, je vindt er alles gemakkelijk terug en het ontwerp is ook zo overzichtelijk mogelijk gemaakt. Geen drukke website, geen website waar je door het bos de bomen niet meer zit. Opzet geslaagd.

bezoek website

Hilth – Personal training in Dendermonde

webdesign ontwerpen voor hilth personal training

Hilth zorgt voor resultaten, maar niet ten koste van je vrije tijd. Joakim wou een uitnodigende one page website. Een webdesign ontwerp dat duidelijk maakt dat het er in een huiselijke ontspannen sfeer gewerkt kan worden aan je gezondheid en lichaam.

bezoek website

Wat maakt een unieke website goed?

Een geweldige website laat de wereld zien wie je bent, laat mensen je herinneren en helpt potentiële klanten te begrijpen of ze hebben gevonden wat ze zochten. Websites communiceren dat allemaal door middel van kleur, vorm en andere ontwerpelementen. Bekijk zeker even onze referenties voor meer inspiratie.

Gratis offerte voor een website aanvragen kan hier

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Webdesign ontwerpen – nog meer inspiratie nodig?

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie, bekijk dan zeker eens de website van awwwards.be