Betaalbare Website en Logo Ontwerp op Maat | wcreate
website offerte

Branding diensten & Betaalbare Websites

branding, websites
en ontwerpen die betaalbaar zijn.

wcreate staat garant voor betaalbare ontwerpen. We doen niet mee aan dure verkoopspraatjes. We willen dat websites toegankelijk zijn voor alle ondernemers. Heb je niet veel budget en wil je starten met iets kleins dan kan dit. We kijken dan bijvoorbeeld voor een perfect afgewerkte one page website (website die uit 1 pagina bestaat).

Heb je meer budget? Perfect, dan gaan we voor het volledige plaatje. Een website bestaande uit verschillende aantrekkelijke en goeddoordachte pagina's die ervoor zorgen dat de klanten jou vinden in google en andere zoekmachines.

je merk
uitbouwen
is een must.

wat is branding
eigenlijk?

Branding is het uitbouwen van je merk / identiteit. Door net daar structuur in te steken en dus stijlen, kleuren, lettertypes te hergebruiken creëer je vertrouwen bij je publiek. Na een tijdje leert het publiek je kennen en herkennen.

Het toont aan je publiek dat je serieus bent. Het herkenbaar maken van je merk zorgt voor geloofwaardigheid op de markt en motiveert je klanten om over te gaan tot een aankoop. Iedereen kent 'Nike', 'Google', 'Disney', … niet alleen omdat ze al een lange tijd bestaan, maar omdat ze herkenbaar zijn, in een oogopslag zien met wie / wat je te maken hebt. Dit doet wcreate ook met jouw merk, jouw bedrijf, jouw passie.

Om je merk uit te bouwen, denken we steeds met je mee. Welke kleuren heb je voor ogen? Heb je al een lettertype in gedachten? Nee? Geen problemen, dan zoeken we samen naar iets dat bij je merk past.

Misschien heb je nog geen merknaam? Geen probleem, dan zoeken we mee naar een schitterende naam die jouw zaak het beste weerspiegelt. Een sterke merknaam moet de consument prikkelen om meer te willen weten. Het moet uniek zijn, opvallen en vooral gemakkelijk te onthouden zijn. Twijfel je waarom je een branding met bijhorende huisstijl nodig hebt? Lees dan zeker eens ons blog-artikel met de 4 redenen waarom je een huisstijl nodig hebt.

waarom heb ik
een website nodig?

Op vandaag kan je als zelfstandige of als onderneming niet zonder het laten maken van een website. Elke zelfstandige heeft een website nodig. Een domeinnaam (je merknaam) is trouwens veel gemakkelijker te onthouden dan een telefoonnummer of adres. Het zorgt mee voor het uitbouwen van je identiteit en herkenbaarheid, zoals hierboven uitvoerig besproken.

Je informatie is ook 24u / 24u en 7 dagen op 7 beschikbaar voor de hele wereld. Je bespaart er trouwens ook veel tijd mee: je klanten kunnen immers de basisinformatie en een antwoord op hun vragen op jouw website terugvinden. Overtuigd? Vraag hier je offerte voor het laten maken van een website

Meer informatie nodig?

onze websites
zijn responsive
op alle toestellen.

wcreate zorgt ervoor dat je website toegankelijk is op gelijk welk toestel. Of dit nu een tablet, smartphone of desktop pc is, de bezoeker krijgt telkens een optimale webervaring. Want bij wcreate denken we niet alleen aan hoe je website er uitziet. We zorgen er ook voor dat je mobiele versie van de website 'duimvriendelijk' is. Twijfel je nog? Geen probleem bekijk even onze referenties. Of toch overtuigd? Klik op 1 van onze 4 pakketten en vraag je vrijblijvende offerte aan.

w(e)create
we care for you.

supersnelle en
veilige hosting

Bij wcreate krijg je hosting zonder zorgen
  • gratis SSL (veilig surfen) -> kan je zien door de s in https://
  • onze servers zijn voorzien van SSD harde schijven = snelle website
  • verschillende emailadressen
  • 2GB webruimte
  • onbeperkt dataverkeer

online marketing

Naast een website, hosting en het uitbouwen van je merk / brand bieden we bij wcreate ook nog online marketing en SEO/SEA aan.

Wordt je merk / bedrijf online niet gevonden, maar heb je al een website. Dan kan je ook zeker bij wcreate terecht voor al je vragen. Wij helpen je graag verder.

We kunnen nakijken of de teksten van je website goed opgebouwd zijn om gemakkelijk gevonden te worden in zoekmachines zoals Google en Yahoo. We kunnen evenwel ook even kijken of er geen nood is aan een online campagne om je wat meer in de kijker te plaatsen en leads te genereren.

interested in
working together?