Praktijk DeNovo - webdesign en website door wcreate
website offerte

praktijk denovo

alles start met een vraag

Kim Lee van Praktijk DeNovo ondervond problemen met haar website. Die werkte niet meer naar behoren en had last van malware. Kim kwam aankloppen bij wcreate voor een nieuwe website en hosting zodat ze zich volledig kon concentreren op haar psychologenpraktijk. Ze wou ook een kleine rebranding van haar praktijk.

wat deden wij voor praktijk denovo

het logo

kleurencombinatie

De zwart-witte stijl van haar logo wou ze zeker behouden en dit hebben we dan ook zo uitgevoerd. Yin en Yang worden in principe altijd met zwart en wit voorgesteld. Yin en Yang staan ook voor evenwicht. Het zijn tegengestelden maar tegelijk complementair en aanvullende waarden. In de psychologie zijn dit gekende begrippen. Daarom werd er voor praktijk DeNovo ook gekozen voor deze basiskleuren. In combinatie met een goed leesbaar lettertype was dit de perfecte combinatie voor een praktijkruimte waar rust en vertrouwen primeren.

 
#000000
 
#FFFFFF

de lettertypes

in beeld

waarom zijn foto's zo belangrijk?

De foto’s op onze websites worden altijd door professionele fotografen gemaakt. Foto’s bepalen immers voor een groot deel de uitstraling van je website. Door onze keuze van fotografen, die gekend zijn binnen hun domein, hebben we steeds foto’s die perfect passen binnen de stijl, vorm en kleur van de website.

de website

Praktijk DeNovo werd opgestart door Kim Lee uit Brugge, een Licentiate in de Klinische Psychologie. In 2015 startte ze met een psychotherapie-opleiding in de oplossingsgerichte systeem- en gedragstherapie. De website straalt rust uit. Iets wat bij een website voor een psychologe wel een must is.

let's get together
let's work together
let's make your brand great!