Lieselotte Steelant Osteopathie - Website en branding by wcreate
website offerte

Lieselotte Steelant Osteopathie

alles start met een vraag

Lieselotte kwam bij wcreate terecht voor een full branding van haar gloednieuwe praktijk ‘Lieselotte Steelant – Osteopathie’. Ze had al naar enkele referenties gekeken van wcreate, waaronder praktijkastrid.be, en vond dit zeer geslaagd. We werkten iets uit die in de lijn lag van het strakke, maar uiterst herkenbare, die ze voor ogen had.

wat deden wij voor Lieselotte Steelant Osteopathie

het logo

kleurencombinatie

Lichte, zachte kleurtinten werken perfect voor de medische sector. Daarom kozen we voor ‘Lieselotte Steelant – Osteopathie’ voor een licht zeegroene kleur. Dit past perfect binnen het interieur van haar praktijkruimte en zorgt er meteen ook voor dat haar patiënten tot rust komen.

 
#08B1A8
 
#FFFFFF
 
#000000

de lettertypes

in beeld

waarom zijn foto's zo belangrijk?

De foto’s op onze websites worden altijd door professionele fotografen gemaakt. Foto’s bepalen immers voor een groot deel de uitstraling van je website. Door onze keuze van fotografen, die gekend zijn binnen hun domein, hebben we steeds foto’s die perfect passen binnen de stijl, vorm en kleur van de website.

de website

Osteopaat Lieselotte Steelant te Loppem helpt je bij acute blokkades, maar werkt evengoed preventief aan je gezondheid en beweeglijkheid. Ze helpt je bij het aanpakken van verschillende soorten klachten, zoals stress en burn out, problemen met de spijsvertering, hyperventilatie of migraine. Heb je een osteopaat nodig? Neem dan zeker even contact met haar op.

let's get together
let's work together
let's make your brand great!