Feore - branding en webshop door wcreate
website offerte

feore

alles start met een vraag

We zouden graag een merk met branding laten maken dat blijft hangen bij de mensen. We zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in Cortenstaal en willen een vaste waarde worden in de Cortenstaal-markt.

wat deden wij voor feore

feore

merknaam

Samen met de klanten kozen we voor een passende merknaam die opvalt en waar tegelijk ook een betekenis aan vast hangt. Fe staat voor ijzer en Ore staat voor erts. Samen wordt dit ijzererts. Een toepasselijke naam bij het product leek ons.

het logo

kleurencombinatie

Voor de kleurencombinaties gingen we echt kijken naar het product. Het oranje (Coral) werd gevonden in 1 van de duizenden tinten van het product. Samen met de basiskleuren (wit en zwart) – die wcreate altijd voor ogen heeft – was dit de perfecte kleurencombinatie.

 
#FF7C58
 
#FFFFFF
 
#000000

de lettertypes

in beeld

waarom zijn foto's zo belangrijk?

e foto’s op onze websites worden altijd door professionele fotografen gemaakt. Foto’s bepalen immers voor een groot deel de uitstraling van je website. Door onze keuze van fotografen, die gekend zijn binnen hun domein, hebben we steeds foto’s die perfect passen binnen de stijl, vorm en kleur van de website.

de website

FeOre biedt een uitgebreide reeks tijdloze artikelen in cortenstaal voor huis en tuin aan.

Wenst u uw huis of tuin te voorzien van een echte eyecatcher? Een plantenbak, vuurschaal of maatwerk product in cortenstaal is dé manier. We zijn gespecialiseerd in het design en de productie van tijdloze meubelen en artikelen voor huis en tuin. De rode draad in de collectie is telkens het gebruik van metalen zoals cortenstaal, inox (RVS of roestvast staal) of gepoederlakt staal. Deze materialen worden geproduceerd met oog voor detail en kwaliteit.

let's get together
let's work together
let's make your brand great!