Ons verhaal

wcreate is een jong grafisch webbureau dat in het leven geroepen werd door Wim Van der Plaetse. Wim heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring als grafisch ontwerper en webdesigner.

In 2004 is hij afgestudeerd aan de PIH in Kortrijk in de richting communicatie en multimedia technologie. In 2012 volgde hij de opleiding Webmaster Expert en slaagde hij met grote onderscheiding. Zijn lesgever was Xavier Dekeyster, heel bekend in de webwereld en zaakvoerder van DX-solutions.

wcreate is een grafisch webbureau dat veel aandacht besteedt aan design, maar die er tegelijk voor zorgt dat de website makkelijk vindbaar is in Google of andere zoekmachines.

We richten ons ook op innovatie, snelheid en kwaliteit. We volgen altijd de meest recente trends in de digitale wereld.

Hoe gaan we te werk

gesprek

Nadat de offerte goedgekeurd is, volgt er een gesprek. Dit kan telefonisch of we komen langs bij de klant. Op dit gesprek bespreken we wat de noden van de klant zijn. Van zodra er een duidelijk beeld is, gaan we over tot het ontwerpen.

webdesign

Voor we beginnen met de ontwikkeling van de website wordt er een ontwerp gemaakt. Dit kan een compleet design zijn of een wireframe van hoe de website er zal uitzien.

webontwikkeling

Na goedkeuring van de klant starten we met de ontwikkeling van de website en de koppeling met het CMS-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de klant zelf gemakkelijk aanpassingen of toevoegingen kan doen.

eindversie

Na een grondige testfase en akkoord van de klant komen we tot het eindproduct: een perfect, unieke website naar de wens van de klant. Tot twee weken na de opleveringen kunnen er nog gratis aanpassingen gedaan worden.

Onze missie

Onze missie is het betaalbaar maken van websites en grafische ontwerpen.

Websites moeten zichzelf terugverdienen. Is een website met een paar pagina’s en een basisontwerp voldoende voor je zaak of heb je het budget niet om bij grote webbureau’s een website aan te kopen? Dan kan je zeker bij wcreate terecht. Ons doelpubliek is namelijk (startende) zelfstandigen en kleine ondernemingen.

Onze ontwerpen en websites zijn voor elke klant uniek, creatief en professioneel. Ook kleinere bedrijven, met een beperkt marketingbudget, kunnen bij wcreate rekenen op kwaliteit voor hun geld.