BETAALBARE websites, projecten en ontwerpen
voor (startende) zelfstandingen en kmo’s

webdesign

Wilt u gezien worden? Naambekendheid? Dan heb je een website nodig. Een website is het visitekaartje van je onderneming. Internet is en blijft belangrijk voor het creëren van een ruime klantenportefeuille.
wcreate webdesign

De dag van vandaag kan je als zelfstandige of als onderneming niet zonder een website. Elke zelfstandige heeft een website nodig. Een domeinnaam (je merknaam) is trouwens veel gemakkelijker te onthouden dan een telefoonnummer of adres. Je informatie is ook 24u / 24u en 7 dagen op 7 beschikbaar voor de hele wereld. Je bespaart er trouwens ook veel tijd mee: je klanten kunnen immers de basisinformatie en een antwoord op hun vragen op jouw website terugvinden. Ben je nog niet overtuigd? Bezoek dan zeker eens de pagina 11 redenen waarom een website belangrijk is.

Bij wcreate wordt vertrokken vanuit een design of wireframe dat voorgelegd wordt aan onze klanten. Van zodra het design goedgekeurd is starten we met de ontwikkeling van de website die we koppelen aan ons CMS-systeem.

Als CMS-systeem gebruikt wcreate WordPress. WordPress is een heel gebruiksvriendelijk systeem. Wereldwijd draaien er meer dan 100 miljoen websites op WordPress, dit is bijna 1/3 van alle websites. Enkele voorbeelden hiervan zijn Walt Disney, The Sun en Katy Perry.

Heb je een betaalbare website nodig? Dan ben je bij wcreate aan het goeie adres.

Hosting

Bij wcreate krijg je hosting zonder zorgen

  • gratis SSL (veilig surfen) -> kan je zien door de S in HTTPS://
  • Onze servers zijn voorzien van SSD harde schijven = snelle website
  • onbeperkt aantal emailadressen (vanaf premium-pakket)
  • 2GB webruimte  (vanaf standaard-pakket)
  • onbeperkt dataverkeer
Hosting wcreate small

wacht… is er nog meer?

Ja!

wcreate branding

grafisch ontwerp / branding

De logo’s die we ontwerpen (waarbij we starten van een leeg blad) maken je bedrijf in één oogopslag herkenbaar en rond het logo creëren we een huisstijl die volledig voldoet aan de behoeften van de klant.

Iets dat in het oog springt is belangerijk voor ons. Daarom zorgen we voor een ontwerp dat in het oog springt. Offline marketing is immers minstens even belangrijk als online marketing.

Om je merk uit te bouwen denken we steeds mee met de klant. Welke kleuren heb je voor ogen? Heb je al een lettertype in gedachten?

Misschien heb je nog geen merknaam? Geen probleem, dan zoeken we mee naar een schitterende naam die jouw zaak het beste weerspiegelt. Een sterke merknaam moet de consument prikkelen om meer te willen weten. Het moet uniek zijn, opvallen en vooral gemakkelijk te onthouden zijn.

online marketing / seo

Naast een website, hosting en het uitbouwen van uw merk bieden we bij wcreate ook nog online marketing en SEO/SEA aan.

Wordt je merk/bedrijf online niet gevonden, maar heb je al een website. Dan kan je ook zeker bij wcreate terecht voor al je vragen. Wij helpen je graag verder.

We kunnen nakijken of de teksten van je website goed opgebouwd zijn om gemakkelijk gevonden te worden in zoekmachines zoals Google en Yahoo, maar we kunnen evenwel ook even kijken of er geen nood is aan een online campagne om je wat meer in de kijker te plaatsen en leads te genereren.

wcreate online marketing